Ajankohtaista ja tapahtumat

                      AKT:n Kesäpäiviä vietetään Savonlinnassa 6.-7.8.2022. Järjestelyistä vastaa Savonlinnan ja Ympäristön Automiehet ry os. 032. Lisätietoja liiton verkkosivuilta ja osaston verkkosivuilta https://akt032.akt.fi/

 

Ilmoittautumiset kilpailuihin 

Ilmoittautumiset kesäpäivien kilpailuihin tapahtuu liiton verkkosivujen kautta tästä linkistä https://www.lyyti.in/kesapaivat2022 viimeistään 28.6. Ilmoittautumisen jälkeen voit tehdä muutoksia ilmoittamiisi tietoihin saamasi vahvistusviestin kautta ”Muokkaa ilmoittamiasi tietoja”, jonka jälkeen lasku lähetetään yhteyshenkilön sähköpostiin. Ilmoita laskun vastaanottajan tiedoissa viitteenä: kesäpäivät. Lasku saapuu osoitteesta akt.palaute@akt.fi. Toimitathan laskun osastolle (osasto maksaa kilpailijoiden osallistumismaksun)! Majoitus on varattu Spa Hotel Casinolta, kilpailijoiden omavastuu 60 €. Osasto järjestää linja-autokyydin.

................................................................................................................................

 
 

                            SALIBANDYPELIVUOROT

                     15.8.2021-5.6.2022

                            SUNNUNTAINA  klo 18.30-20

 

                                          MINNA CANTHIN KOULUN SALI

 

          Lisätietoja saat AKT:n Kuopion os. 16 ry:n toimistolta,

puh. 044 562 5735 ma-ti ja Petri Paavilaiselta, puh. 040 701 3605.

 

                                        TERVETULOA PELAAMAAN!

 

 

 

 

 

 

Osaston 016 historiikki on valmistunut

Osastomme perustamisesta on jo yli 80 vuotta. Osaston 240 sivuinen historiikki ja juhlateos on laadittu eri vuosikymmenten ajoittain varsin värikkäidenkin muistojen tallentamiseksi. Historiikin tekijä Eino Nykänen on perehtynyt tarkasti arkistolähteisiin, aikalaismuistelmiin ja -julkaisuihin. Kirjassa on myös valokuvia ja mm. perustajajäsenten muistikuvia eri vuosikymmeniltä.

”Autoalan kuopiolaiset palkansaajat olivat ensimmäisten joukossa järjestäytymässä sodasta toipuvaan Suomen Kuljetus-työntekijäin Liittoon”, kertoo toimittaja, tietokirjailija Nykänen. Ammattiyhdistysliike kasvoi nopeasti suureksi yhteiskuntavaikuttajaksi, mutta sen jäsenet ihmisinä ja osastojen tasolla maksoivat muutoksesta suuren hinnan: elettiin rajun valtataistelun aikaa, jossa liittoja ja osastoja hajotettiin ja uusia perustettiin, ja työtovereita jaoteltiin ystäviin ja vihollisiin. Taistelu Suomen tulevaisuudesta oli siirtynyt työpaikoille. ”

Kaikki tämä näkyy myös Kuopion autoalan historiassa ja ihmisten arkikokemuksissa.

TILAA HISTORIIKKI ITSELLESI TAI LAHJAKSI !

Kirja on kovakantinen

Kirja noudettavissa toimistolta ma-ti,  p. 044 562 5735

                                                       Kirjan hinta 5 €
 

                            TILAA ITSELLESI TAI LAHJAKSI !

 

 

PUHEENJOHTAJAN PALSTA

 

Täydennämme sivustoja jäejestäytymiskokouksen jälkeen.

Toimistomme sijaitsee Kuopion keskustassa Vuorikatu 20 3. kerros.

Päivystysajat ovat: Ma, 8-15 Ti klo 8 - 11.30

Puh. 044 5625735, sähköposti: akt016@elisanet.fi

Toimikunnan puolesta

puheenjohtaja
AKT:n Kuopion os. 016 ry